Teknoloji

Street Fighter 6 Yüksek İnceleme Puanlarıyla Öne Çıkıyor!

 
Capcom tarafından oyuncuların beğenisine sunulacak olan Street Fighter 6 için çok az bir süre kaldı. 2 Haziran’da Steam üzerinden PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series ve PC Çıkışına hazırlanan dövüş aksiyon oyunu SF6, çok yüksek medya inceleme puanlarına sahip. oyunun bilgisayarYan tarafta metakritik ortalama 93, PS5yan tarafta 92, Xbox X Serisieğer yanda 89.
 
Street Fighter 6 yarın geliyor!
 
 
 
Hem seri hayranları hem de dövüş aksiyon türünü sevenler için üst düzey bir deneyim sunmayı hedefleyen Street Fighter 6’da farklı oyun modları bulunuyor. Hem tek oyunculu hikaye modunda hem de çevrimiçi PvP oyun modlarında oynayabileceğiniz yapım, serinin ikonik karakterlerini de bünyesinde barındırıyor.
 
Street Fighter 6 şu anda Steam, Playstation ve Xbox mağazasında ön sipariş ve oyunun fiyatı için mevcut 849,00 TL . Serinin bir sonraki evrimini temsil eden üretim Dünya Tipi, Savaş Alanı ve Savaş MerkeziDahil olmak üzere üç farklı oyun modu içerir.
 
Öte yandan oyun gösteri Bir de versiyonu var. Dilerseniz demo sürümünü ücretsiz olarak indirerek oyunun bir bölümünü oynayabilirsiniz.

haberzeytinburnu.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu